18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Kutyagyilkosság Ózdon: földhöz vágta a párhetes kölyökkutyát

Kegyetlen, amit az ügyben érintett férfi tett, aki noha beismerte a bűncselekményt, és azt mondta, megbánta azt, a kutya már nem kaphatja vissza az életét.

...svg content...Fotó: Unsplash/engin akyurt
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Megrázó, ami Ózdon történt, mely nem marad büntetlenül. A kegyetlen gyilkosság még március 25-én történt, egy ittas férfi udvarán, aki egy náluk tartott kutya és kölykei miatt vitába keveredett az édesanyjával.

Indulatossá vált, majd az egyik 5-6 hetes pitbull fajtájú kölyökkutyát szándékosan, nagy erővel földhöz vágott, melynek következtében az állat elpusztult. A bíróság a vádlottat – mint visszaesőt – állatkínzás vétségében mondta ki bűnösnek, és vele szemben 10 hónap szabadságvesztést és 1 év közügyektől eltiltást szabott ki – olvasható a hivatalos közleményben. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A bíróság a büntetés kiszabása során súlyosító körülményként értékelte a vádlott büntetett előéletét, az önhibából eredő ittas állapotban történő elkövetést, azt a tényt, hogy cselekménye az állat pusztulásához vezetett, míg enyhítő körülményként a vádlotti beismerést és azt, hogy tettét megbánta. Az ítélet jogerős – tették hozzá a Miskolci Törvényszék által kiadott közleményben.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.