Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,91 Ft
Euró
385,22 Ft
Font
451,05 Ft
Bitcoin
69,824 $

Szorcsik Viki megtanulta megszeretni az embereket

A rengeteg kritikát kapott Szorcsik Viki a Farm VIP 3 kapcsán mesélt röviden arról, megtanulta megszeretni az embereket.

...svg content...Fotó: Instagram/Farm VIP
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ha valaki, Szorcsik Viki nem kevés kritikát és támadást kapott a Farm VIP 3 alatt. Sok vitája volt, és az emberek közül rengetegen ki nem állhatták a stílusát, és ilyen cunamira talán még a híres színésznő sem számított.

Állta a sarat, azóta lecsengett a sztori, és visszatért a képernyőre, méghozzá a Hal a tortánban. Sőt, különleges ajándékot adott a volt párjának, Csutinak, amit Kelemen Anna sem tudott igazán hova rakni. Soron kívül Érdemes figyelni, több banknál is jelentősen megemelkedtek az éves díjak

Sőt, később Anna azt mondta, Viki lejáratta magát, amikor nyalókával lepte meg a vacsora alatt. Sok érdekes pillanata volt a hétnek, és szerencsére Győzike is felbukkant Gáspár Virág estéjén, ami remekül sikerült.

Csuti szintén örült Győzinek, aki felszolgált, takarított, táncolt, énekelt, gyakorlatilag egymaga szórakoztatta a nagyérdeműt. Mindezt már rutinból tette, annyira profi benne, és imád nevetni, viccelődni.

A nagy nevetés alatt jegyezte meg Viki a Farm VIP 3 kapcsán, hogy megtanulta megszeretni az embereket. „Megtanultam mindent! Amit ember megtanulhat, mindent megtanultam. Leginkább embereket megszeretni megtanultam.”

Földméretű bolygót fedeztek fel, amely akár százmilliárd évig is létezhet

De van egy apró bökkenő, ugyanis a csillaga nem volt túl kegyes hozzá.