Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
62,975 $

Halálra szúrtak egy férfit Budapesten, egy 34 éves nőt gyanúsítanak

Újabb gyilkosság történt Budapesten, legutóbb Angyalföldön, ahol késsel végeztek az áldozattal, már nem tudták megmenteni az életét.

...svg content...Fotó: Bűnügyi helyszínelő (k) a főváros XIII. kerületében, a Danubius utca egyik társasházánál, ahol az épületben megöltek egy férfit 2023. április 20-án. A rendőrök a feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták. MTI/Mihádák Zoltán
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrségi tájékoztatás szerint április 20-án, 20 óra 55 perckor érkezett a bejelentés, miszerint a XIII. kerületi Danubius utca egyik társasházában egy férfi szűrt sérüléssel fekszik a folyosón. Nem sokkal később már a helyszínen is voltak a mentők.

A mentőszolgálat munkatársai megkísérelték a férfi újraélesztését, de a szakszerű ellátás ellenére életét vesztette. Röviddel a gyilkosság után a rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőt, egy 34 éves nőt, aki elszámoltatás alatt áll. A feltételezett gyilkost a helyszínen tartóztatták le. Soron kívül Videón Mbappé újabb gólja és gólpassza, simán nyert a Real Madrid

Orbán Viktor határozott választ adott a Magyar Péter-vitára

A magyar miniszterelnök határozott választ adott arra a kérdésre, hogy fog-e vitázni Magyar Péterrel, a Tisza Párt vezetőjével.