Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,07 Ft
Euró
386,89 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
65,443 $

Miss World Hungary: Kulcsár Edina érdekes titkokat árult el (videó)

Kulcsár Edina, aki közel 10 esztendővel ezelőtt nyerte meg a szépségversenyt, fontos tanácsot adott a lányoknak.

...svg content...Fotó: Instagram/Miss World Hungary
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Miss World Hungary válogatója egy héttel ezelőtt lezajlott, amin Sarka Kata is tiszteletét tette. Természetesen Kata is elmondta a véleményét a lányokról, ahogyan Rogán-Gaál Cecília is, és egyetértettek abban, hogy egyfajta változás indult be a trendekben.

Manapság már nemcsak a tökéletes formájú és nagyon vékony lányok vannak előtérbe helyezve. Sok minden változott az évek alatt, és ez a fajta trend a 2023-as Miss World Hungary válogatóján is jól megfigyelhető volt. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Jákob Zoltán, a magyar milliárdos üzletember, az új A Nagy Ő is élvezte az eseményeket. A java csak most következik az élő műsorral, és kiderül, kik azok a szerencsés lányok, akik bejutottak a következő körbe.

Edina is elmondta a tapasztalatait, aki 2014-ben királynő volt, majd a Miss World első udvarhölgyeként hívta fel magára a figyelmet. Ez pedig olyasvalami volt, ami azóta is hatalmas siker.

Többek között azt is figyelik, hogyan viselkednek a versenyzők egymással, amikor épp nem veszi őket a kamera. Mindezt hatalmas élménynek és nagy lehetőségnek tartja, ami mindig izgalommal tölti el.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.