Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,54 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
455,41 Ft
Bitcoin
57,371 $

Már készül a költözködésre a Barcelona

A következő szezon kezdetéig be kell fejezni a munkálatokat.

Fotó: unsplash
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Befejezték a Lluis Companys Olimpiai Stadion átalakításának első szakaszát, ahol a klub a következő szezonban a hazai mérkőzésein szerepel a Camp Nou felújítása miatt – írja a 90min.com.

Az 1992-es olimpiának otthont adó létesítményt úgy kell átalakítani, hogy az mindenben megfeleljen a LaLiga követelményeinek. A Lluis Companys 2009-ig az Espanyol otthona volt, ám azóta nem használják rendszeresen. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Eddig a pályamunkálatok mellett a vízelvezető- és öntözőrendszert is kicserélték, továbbá az öltözőket, a sajtó- és VIP-páholyokat is felújították. A munkálatok azonban még messze nem értek véget.

Az 55 ezer férőhelyes létesítmény felkészítése nagyjából 15-20 millió eurójába kerül a Barcelonának, a kiszolgálóépületek és a környező tömegközlekedés átalakítása még folyamatban van.

A Camp Nou felújítási költségei ugyanakkor akár a 360 millió eurót, vagyis hozzávetőlegesen a 145-150 milliárd forintot is elérheti. A stadiont 99 ezer férőhelyesről 110 ezresre bővítik, az átalakítások pedig várhatóan egy évet vesznek igénybe.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.