Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,71 Ft
Euró
386,74 Ft
Font
450,88 Ft
Bitcoin
65,182 $

Ismét a világelsők között az ELTE jogi csapata

Az ELTE jogi csapata most is tarolt egy világversenyen, és a világelsők közé került.

...svg content...Fotó: MTVA/Bizományosi: Balaton József
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Nem ez az első alkalom, hogy az ELTE joghallgatói kiváló eredményeket érnek el különféle világversenyeken, most pedig ismét bizonyították szakértelmüket: az egyetem jogi csapata ezúttal a joghallgatók tekintélyes nemzetközi versenyében, a Jessupon ért el fantasztikus eredményt.

A csapat Facebook-oldalán osztotta meg a remek hírt, a bejegyzésben pedig azt írták, több mint 650 induló közül jutottak be a washingtoni döntőbe a világ legjobb nyolc csapata közé. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Ez már önmagában is hatalmas eredmény, ám azt is elárulták, hogy ezzel az ELTE történelmének második legjobb eredményét érték el, sőt: a kiemelkedő szóbeli eredmény mellett a jogi csapat alperesi beadványa első helyezést (!) ért el a versenyen.

Megjegyezték:

„Az ELTE Jessup csapata a 2019-es világbajnoki cím megszerzése óta is a világ élvonalába tartozik, az idei eredmény az induló csapatok legjobb 1%-ba sorolja ismét az ELTE-t.”

A csapat idei felkészítői Kajtár Gábor habil. docens és Buda Zolta tanársegéd, 2019-es Jessup világbajnok voltak, a csapat felkészülését pedig az idei évben is nagyban segítette lelkes Jessup alumni közösség. A bejegyzést köszönetnyilvánítással zárták:

„Nagyon köszönjük fantasztikus szponzoraink támogatását, akik nélkül ez a siker nem jöhetett volna létre, különösen a Hegymegi-Barakonyi és Fehérváry Baker & McKenzie Ügyvédi Irodának és a Dentons Réczicza Ügyvédi Irodának!”