Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,93 Ft
Euró
385,50 Ft
Font
449,11 Ft
Bitcoin
66,054 $

Motoros és autóbusz karambolozott Budapesten

A XIV. kerületben történt a baleset, a motor a busz alá szorult.

...svg content...Budapest, 2023. február 5. Tûzoltó autók állnak a Fõvárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Közép-pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltség és a VIII. Kerületi Hivatásos Tûzoltóparancsnokság épületében a Józsefvárosban, a Dologház utcában. MTVA/Bizományosi: Róka László
Baleset

Bense Róbert

Szerkesztő

Mint arról a Katasztrófavédelem honlapján beszámolt, motorkerékpárossal ütközött össze egy autóbusz Budapest XIV. kerületében, a Fogarasi út és a Vezér utca kereszteződésében.

„A karambol következtében a motor a busz alá szorult. A forgalmi akadályt okozó balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is kiérkeztek” – közölték. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Arról nem érkezett információ, hogy személyi sérülés történt-e a baleset során.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.