Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
62,975 $

Videón, ahogy vaddisznók sétálgatnak békésen a Rózsadombon

Az eset a II. kerületben, a Törökvész úton történt, ám ez nem mondható ritkaságnak, hiszen az utóbbi időben egyre többször látni vaddisznót Budapesten.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A hirado.hu számolt be róla, hogy néhány békésen sétálgató vaddisznóról készült videó a II. kerületben, a Törökvész úton, ám ez már nem az első ilyen eset, ugyanis egyre többször látni vaddisznót a fővárosban.

Soron kívül Videón Mbappé újabb gólja és gólpassza, simán nyert a Real Madrid

Az Index szerint nemrég a Panoráma Sportközpontot kellett kiüríteni a II. kerületben, ugyanis egy eltévedt vaddisznó csatangolt arra, amelyet a tűzoltók megpróbálták elkapni, de az állat végül elszaladt az erdős terület felé.

Ám Salgótarjánban sem jobb a helyzet ilyen szempontból, ahol szabadon garázdálkodnak a vaddisznók, s emiatt a helyiek nem merik kiengedni a gyermekeiket játszani az utcára, míg a kutyatulajdonosok a kedvenceiket féltik, mások viszont kezdik megszokni őket.

Januárban pedig majdnem baleset lett abból, hogy a szakadó esőben átdöcögött az M0-áson egy vaddisznó, de szerencsére az ijedtségen kívül nem történt baj, ugyanis a sofőr higgadtan elvégezte a kikerülő manővert.

Néhány héttel később a Margit-szigetet kellett lezárni, mert többen bejelentést tettek egy nagy testű vaddisznóról, amelyet végül egy vadásznak kellett kilőnie, majd a helyszínen járőröző rendőrök jelentették, hogy a tetem a Pest felőli oldalon elmerült a folyóban.

Orbán Viktor határozott választ adott a Magyar Péter-vitára

A magyar miniszterelnök határozott választ adott arra a kérdésre, hogy fog-e vitázni Magyar Péterrel, a Tisza Párt vezetőjével.