Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,40 Ft
Euró
386,81 Ft
Font
450,10 Ft
Bitcoin
63,099 $

Három dolog, ami nélkül nem tudna élni Jákob Zoltán

Jákob Zoltán villámkérdésekre adott villámválaszokat, így azt is megtudhattuk, mi az a három dolog, ami nélkül nem tudna élni.

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jákob Zoltán élete 180 fokos fordulatot vett, miután megvalósította a nagy ötletét, mely olyannyira sikeressé tette, hogy Magyarország egyik leggazdagabb emberkének mondhatja magát, és többek között két Ferrari is van a tulajdonában.

Lenyűgöző a budapesti otthona, és az sem okoz számára gondot, ha a kilátás miatt jeleznie kell egy darukezelőnek. Mindig történik vele valami, már csak amiatt is, mert nincs olyan hónap, amikor ne utazna el egy szép helyre. Soron kívül 24 ember került kórházba, miután rosszul lettek a csengeri börtön építése közben

Legutóbb Dubajba repült a lányaival, és egy igazán fenséges hotelben szálltak meg. A kétszintes lakosztály pedig biztosította számukra azt a teret és kényelmet, mely igazán egyedi és rendkívül különleges.

Zoltán a Miss World Hungary legutóbbi válogatóján is megjelent, egészen közelről figyelhette a lányokat, akik igyekeztek továbbjutni a következő körbe. Ne feledjük, Zoltán hamarosan A Nagy Ő-ben fog szerepelni, így esélye nyílik arra, hogy úgy találjon rá a szerelem, ahogyan azelőtt soha.

A sikeres üzletember a TV2 villámkérdéseire válaszolt a teraszán, így megtudhattuk, mi az a három dolog, ami nélkül nem tudna élni. Az egyik közülük természetesen a család, mely mindennél fontosabb számára.