18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Hal a tortán: Kelemen Anna szerint Szorcsik Viki lejáratta magát

Kelemen Annának nem tetszett Szorcsik Viki ajándéka, ami egy nyalóka volt, és úgy tűnik, nem lesznek a legjobb barátnők.

...svg content...Fotó: Instagram/Kelemen Anna
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Kelemen Anna igent mondott a Hal a tortán új évadára, amit gumikesztyűben kezdett meg. Ekkor már érezni lehetett, nem fogunk unatkozni, bár Anna érdekes személyiség, mindig benne van a váratlan.

Emellett nem csinál jelenetet, ugyanakkor vállalja a véleményét, és ha kell, odaszól. Gáspár Virág viszont nem örült az asztal körüli fertőtlenítésnek, ami miatt úgy érezte, hogy majdnem elhányta magát. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Szerencsére ez nem következett be, majd folytatódott a kaland, a második napon Csutinál, ahol Szorcsik Viki mutatta be a többieknek a házat. Nem volt ismeretlen számára a helyszín, mert korábban egy párt alkottak.

Ezt követően már a színésznő volt a házigazda, aki kitett magáért, és készült egy kis extra ajándékkal. Nyalókát adott Annának, aki finoman szólva sem tudott örülni a kedvességnek, és úgy érzi, ezzel magát járatta le Viki.

„Amikor Viki kezében megpillantottam a nyalókát, akkor úgy éreztem, ez egy nagyon alpári, nagyon olcsó vicc. Nyilván valami áthallás szeretne benne, de ez így… Ennél ő több, magát járatta le szerintem.”

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.