Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Hal a tortán: Csuti nem értette Szorcsik Viki ottalvós ötletét, már lezárta a dolgot

A Hal a tortánban gyakorlatilag több szó esett Csuti és Szorcsik Viki korábbi kapcsolatáról, mint bámir másról összesen.

...svg content...Fotó: Instagram/Szabó András
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Szorcsik Viki látványos belépőt választott Csuti estéjén, ami előtt Köllő Babett segített neki. Érdekesen alakult az este, Kelemen Anna például kissé kiakadt, amikor meglátta a macskát az asztaltól nem messze, mivel allergiás a macskákra, addig másnap a színésznő volt a vendéglátó fél.

Miközben Csutiék Vikihez tartottak az autóban, mindenki előtt tisztázta, az ő részéről semmilyen közeledésről nincs szó. Ettől függetlenül csípi a színésznőt, de nem tekint rá másképpen, maximum barátként. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Csuti számára ez már a múlt, lezárta magában a dolgokat, hiába foglalkoznak ezzel az emberek. Sőt, azóta tudhatja mindenki, hogy boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban él egy fiatal nővel.

„Ez már bőven a múlt. Részemről nagyon, már sokszor lerágott… Én ezen már bőven túl vagyok.” – tette még egyértelműbbé Csuti. Még az is szóba került az autóban, hogy Csuti házában akart aludni Viki, mivel fáradt volt.

„Na, azt viszont nem értettem, megmondom őszintén. Azt egyáltalán nem értettem, hogy az honnan jött. Mindannyian fáradtak voltunk, de csak ő akart ott aludni.” – reagált Csuti, aki nem teljesen értette a dolgot.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.