Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,991 $

Hal a tortán: Kelemen Anna botrányt ígér, ha Szorcsik Viki kihúzza nála a gyufát

Kelemen Anna nem fogja hagyni, ha Szorcsik Viki cukrot tesz az általa elkészített ételekbe, abban az esetben botrányt csinál.

...svg content...Fotó: Instagram/Kelemen Anna
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kelemen Anna is tagja a Hal a tortán mezőnyének, és már a belépője látványos volt azzal, hogy gumikesztyűben jelent meg Gáspár Beánál. Később is érdemes volt figyelni rá, főleg, amikor fertőtleníteni kezdett, miközben a többiek az asztalnál ültek.

Gáspár Virág majdnem rosszul lett emiatt, de szerencsére mindez nem nyomta rá a bélyegét a hangulatra. Másnap már Csuti volt a házigazda, és Anna nem örült annak, hogy megjelent egy macska a házban, akit még Kulcsár Edina kapott. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Sőt, Csuti cukrot rakott az egyik ételébe, ami ez csak olaj volt a tűzre. Ezek után Szorcsik Vikinek nagyon is át kell gondolnia, mit csinál, de őt ismerve, nem lesz szívbajos, ha bele kell állnia egy vitába.

Bea azt ajánlotta Vikinek, ne mondja el Annának, hogy cukrot tesz az ételbe, mert ha nem tud róla, nem is fog pörögni az ügyön. „Nem fogja megtudni.” – tette hozzá Bea, aki csak tovább biztatta Vikit,.

„Ha Viki ma véletlenül incselkedne velem, és cukrot tenne az ételekbe, abból garantálom, hogy botrány lesz. Alapvetően nem indulok ki abból, hogy cukorral készül, mert akkor az tényleg háborút jelent. Az egy kihívás.”