Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,70 Ft
Euró
389,12 Ft
Font
452,54 Ft
Bitcoin
63,092 $

Kormányülést tart Orbán Viktor

Orbán Viktor magyar miniszterelnök ezen a héten is kormányülést tart, így várhatóan újabb bejelentéseket tehet a kormány.

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b2) a háromnapos stratégiai kormányülés első napján a sopronbánfalvi kolostorban 2023. február 6-án. Balról Orbán Balázs, a kormányfő politikai igazgatója. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktornak nincs ideje pihenni, legalábbis sok biztosan nem, mert rengeteg minden történik a világban, amire reagálnia kell. Az infláció csökkenésnek indult, de ez még nem teszi lehetővé azt, hogy kivezessék az árstopokat.

Nehéz megmondani, hogy ez mikor történhet meg, de a cél továbbra is az, hogy egy számjegyű legyen az infláció az év végére. A kormány megtette az ehhez szükséges lépéseket, és hamarosan erőteljesebb lehet a csökkenés. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Addig is még számos fontos döntést hozhat a kormány, így tehet ma is, ugyanis Orbán Viktor vezetésével kormányülést tart a kormány. Ez pedig azt is jelentheti, hogy Kormányinfót rendezhetnek a döntések bejelentése miatt.

A miniszterelnök tehát folytatja a munkát, és számos olyan gazdasági kérdést vitathatnak meg, amik hatással lehetnek az emberek életére. Emellett folyamatosan a támogatások, melyeknek rendre tovább bővül a köre.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.