Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,44 Ft
Euró
383,50 Ft
Font
450,24 Ft
Bitcoin
68,968 $

Hal a tortán: Kelemen Anna kiakadt, erre nem számított (videó)

Kelemen Anna nagyon nem számított arra, hogy kristálycukrot fog enni Csutinál, és ennek gyorsan hangot is adott.

...svg content...Fotó: Instagram/Kelemen Anna
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szorcsik Viki, aki egy zsákban vitte vissza Csutinak a nála hagyott ruháit, sokkal többet várt a volt párjától a menüt illetően. Megúszósnak tartotta az ételeket, érezni lehetett a csalódottságot a hangjában.

Amikor kiderült, hogy hozzáadott cukor is került a tésztába, Kelemen Anna igencsak felkapta a fejét. Nem örült a hírnek, nem számított arra, hogy cukor is kerül az ételbe, aminek hangot adott, bár minden az arcára volt írva. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Árulásnak érezte, hogy cukrot kellett ennie, mert azt gondolta, már mindenki tisztában van azzal, hogy mit nem szeretne fogyasztani. „Árulásnak éreztem.” – fogalmazott Anna, aki addig a pontig jól érezte magát.

Viki szerint Anna mindent nagyon a lelkére vett, bár az is benne van a pakliban nála, hogy megjátszotta a dolgokat. „Szerintem ezt a cukortémát nagyon túlreagálta.” – mondta Viki, aki nem akarta megbántani Annát.

Gáspár Virág is megpróbálta elmagyarázni Annának, miért volt szükség cukorra. Kökény Attila jókat nevetett a helyzeten, addig Csuti próbálta menteni az estét, de nem volt könnyű dolga.