Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,909 $

Hal a tortán: megjelent Kulcsár Edina macskája, Kelemen Anna nagyot nézett (videó)

Kelemen Anna azon a véleményen volt, hogy Csuti több olyan helyzetet nem vett komolyan a vacsora alatt, amikből pánik lehetett volna.

...svg content...Fotó: Instagram/Kelemen Anna
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Mint azt már mindenki tudja, elstartolt a Hal a tortán 2023-as évada, amiben Csuti, Kelemen Anna, Szorcsik Viki, Kökény Attila és a Franciaországba költözött Gáspár Virág is bemutatkozhatott. Anna látványosan érkezett meg Gáspár Beához, aki hirtelen nem is tudott mit mondani.

A második napon már Csuti főzött, amiben Köllő Babett segítségét kérte, aki azt hitte, randira hívta az üzletember. Remek volt a hangulat a konyhában, majd Viki beállított Csuti nála hagyott ruháival, hónapokkal a szakításuk után. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

Csutinak mindenre figyelnie kellett, és Anna nem volt túl elégedett. Az sem tetszett neki, hogy noha allergiás a macskákra, megjelent Csuti macskája, akit eredetileg Kulcsár Edina, a volt felesége kapott.

A költözés alkalmával azonban nem vitte magával az állatot, hanem Csutival maradt. Anna szerint a házigazda több olyan helyzetet sem vett komolyan, amikből pánik lehetett volna, de szerencsére ez elmaradt.

Kökény Attila inkább meg sem szólalt, nem akarta tovább görgetni a dolgot, mert szintén allergiás a macskákra. „Én már meg sem mertem szólalni, hogy én is fóbiás vagyok.” – jegyezte meg a híres énekes, aki Hajdú Péter műsorában őszintén vallott alkoholos múltjáról.

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.