Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,59 Ft
Euró
401,33 Ft
Font
479,53 Ft
Bitcoin
62,812 $

Militao: „úton vagyok afelé, hogy a világ legjobb középhátvédje legyek”

A Chelsea elleni meccs kapcsán is megszólalt a brazil.

...svg content...MTI/EPA/TOLGA AKMEN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A brazil sztár őszintén beszélt arról, hogy mi kell ahhoz, hogy egy modern középhátvéd sikeres legyen a mai futballban, és hogy ő maga milyen helyzetben van a nagy európai klubok játékosaihoz képest.

„Úton vagyok afelé, hogy én legyek a világ legjobb középhátvédje Amikor megérkeztem, ez nem volt egyértelmű, mert nagyszerű csapattársak vettek körül. De most már úgy érzem jól haladok a céljaim felé, jobban koncentrálok, a csapat segítségemre van a fejlődésben, és igyekszem a legjobbamat nyújtani” – mondta. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Militao a Chelsea elleni, keddi BL-negyeddöntő visszavágója kapcsán ugyanakkor óva intett attól, hogy ugyanazokat a hibákat kövessék el, mint a tavalyi párharc során – számolt be róla az ESPN.

„A Chelsea nagyszerű csapat, és nagyon nehéz gólt lőni nekik. Nem lesz könnyű meccs, de a győzelemre kell törekednünk, és ugyanolyan mentalitással kell pályára lépnünk, mint az első mérkőzésen” – fogalmazott.

A spanyolok az első mérkőzésen kétgólos előnyt dolgoztak ki a visszavágóra, a Kékek formáját nézve óriási javulás kellene, hogy legyen esélyük a BL-elődöntőbe jutni. Kérdés, Todd Boehly öltözői látogatása segít-e a Chelsea helyzetén.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Gázrobbanás történt egy 10 emeletes tapolcai társasház harmadik emeletén

Egy harmadik emeleti lakásban történt a gázrobbanás, ami miatt 198 embernek azonnal el kellett hagynia az épületet.

Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ben, Böde is betalált

Először kapott ki a Fradi az NB1-ben, az előző szezon nagy riválisa tett keresztbe a címvédőnek, akik így is maradnak az élen.