Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,23 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,398 $

Jamie Foxx még mindig kórházban van

Sokan aggódnak a világhírű színész miatt, aki lassan egy hete van kórházban, és továbbra sem engedték ki.

Fotó: EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, Jamie Foxx orvosi komplikációk miatt kórházba került. A lánya beszélt arról röviden, mi volt ennek az oka, de részletes információkat ő sem közölt édesapja állapotáról.

Jelenleg is kórházban van Foxx, közel egy héttel azután, hogy a lánya elárulta, orvosi komplikációk léptek fel az apjánál. Annyit azonban elárult, hogy a gyors cselekvésnek és a remek ellátásnak köszönhetően a világsztár a gyógyulás útján van. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Foxx épp Atlantában forgatta Cameron Diazzal a közös filmjét a Netflixnek, ami a Back in Action címet kapta, amikor megtörtént a baj. Egy forrás a CNN-nek azt mondta, az orvosi incidens nem a forgatáson történt, és Foxxot nem mentőautóval vitték kórházba.

Egy másik, a film forgatásához közel álló forrás pénteken úgy fogalmazott a CNN-nek, hogy a forgatás jelenleg is zajlik, és várhatóan a héten befejezik a munkálatokat. A forrás viszont nem részletezte, hogy Foxxnak vannak-e még jelenetei, amik leforgatásra várnak, vagy visszatér-e a helyszínre.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.