Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,60 Ft
Euró
389,29 Ft
Font
454,89 Ft
Bitcoin
59,295 $

Nyíregyházi gyerektragédia: új információk a szörnyű halálesetről

Lehetséges, hogy egy lenyelt csontdarab okozta a kétéves gyermek halálát, akit nem tudott megmenteni a nevelőszülő.

Fotó: Unsplash/Max Fleischmann
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Egyre több részlet lát napvilágot a nyíregyházi halálesetről, ami az egész országot megrázta. Egy kétéves gyermek vesztette életét furcsa körülmények között, melynek kapcsán már javában nyomoz a rendőrség.

A Blikk telefonon érte el a kisfiú anyaotthonban élő, gyámság alá került édesanyját, aki csak a jövő hónapban tölti be a 18. életévét, tehát még nem nagykorú. Emiatt nem nyilatkozhatott, viszont az egyik hozzátartozója igen, aki elárulta, 3 hónapja vették el tőle Sanyikát és a kishúgát nem megfelelő körülményekre hivatkozva. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Kiderült, rajtuk kívül még két gyermeke született, de már csak az újszülöttje van mellette. Az édesanyát megrázta a hír, és egyelőre neki sem árultak el részleteket a halálesetről, nem tudja, mi okozta a tragédiát.

Csontdarab okozhatta a gyerek halálát

„A kicsik hivatalos nevelőszülei információink szerint Baktalórántházáról költöztek Nyíregyházára. Két saját, egy 13 és egy 7 esztendős gyerekük van, ráadásul a nő állapotos.” – írja a Blikk a cikkében.

Az anyuka családjától azt az információt kapták, hogy a kisfiú valamilyen húst fogyaszthatott, és egy csont megakadt a torkán, ami végül a halálát okozta. A nő nagymamája úgy fogalmazott, az unokája próbálta kivenni a csontot a gyermek szájából, de sokkot kapott, így végül a kezei között hunyt el a kisfiú.

Ettől annyira összeomlott és megzavarodott, hogy a holttestet betette az autójába, majd két napon át kocsikázott vele Nyíregyházán. A Blikk úgy értesült, a gyermekek testén bántalmazásra utaló jeleket is találtak a szakemberek, bár a nevelőszülők környezetében lévők kizárják, hogy az édesanya bántotta volna a gyerekeket.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony már kukákat szereltet le Budapesten

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje nem elégedett Budapest köztisztaságával, amiért Karácsony Gergelyt teszi felelőssé.