Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,738 $

Szexin kivágott ruhában jelentkezett Gáspár Evelin a Kincsem Parkból

Gáspár Evelin igyekszik élvezni az életet, remekül érzi magát, legutóbb a legendás Kincsem Parkból jelentkezett.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Evelin nevét ismét egyre többször hallani a sajtóban, aminek főként egy oka van, mégpedig az, hogy a TV2 Akadémiáján tanul. Hamarosan leteszi a vizsgáját, és már erről is lesz papírja.

Közben a húga Franciaországba költözik, külföldön tanul tovább, akárcsak Evelin jó pár esztendővel ezelőtt. Fél éven át lesz távol Gáspár Virág, akire biztosan jó hatással lesz az éles környezetváltozás. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

Fiatalként pláne különleges megtapasztalni azt, milyen egy másik országban élni. Ki tudja, talán beleszeret a francia kultúrába, és még sok érdekes élmény várhat rá a nem is túl távoli Franciaországban.

Evelint sem kell félteni, aki nemrég mutatkozhatott be műsorvezetőként. Nagyon szorgosan tanul, bár ez mindig jellemző volt rá, és amit a fejébe vesz, az úgy is lesz, rendkívül kitartó, mint azt láthattuk az Ázsia Expresszben is.

A divatról sem feledkezik meg, jól érzi magát ezekben a látványos szettekben. Legutóbb például a Kincsem Parkból jelentkezett, méghozzá egy kivágott ruhában, amiről a fotót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Gyurcsány Ferenc levezette, szerinte miért volt jobb vele Magyarország

Lesznek szép számmal, akik vitatkozni fognak azon, amiket Gyurcsány Ferenc mondott, mert még mindig tömegek mondják azt, hogy soha nem akarnák újra miniszterelnökként.