Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
356,52 Ft
Euró
385,58 Ft
Font
452,60 Ft
Bitcoin
67,048 $

Szurdokba zuhant egy busz Indiában, 13-an meghaltak és 29-en megsérültek

Egy magas rangú rendőrségi tisztviselő elmondta, hogy a busz hajnali 1 óra körül indult útnak, amelyen egy zenésztársulat tagjai utaztak.

...svg content...Fotó: Az indiai Állami Katasztrófavédelmi Hatóság (SDRF) által közreadott képen mentőalakulatok tagjai dolgoznak az észak-indiai Dhumakotban történt buszbaleset helyszínén 2022. október 4-én. MTI/EPA/SDRF
Ázsia

Koós Alexandra

Szerkesztő

A mathrubhumi.com beszámolójából kiderül, miszerint szombaton 13 ember, köztük legalább öt kiskorú vesztette életét, valamint 29-en megsérültek, miután egy 42 főt szállító, Mumbaiba tartó busz lesodródott az autópályáról és egy szurdokba zuhant India nyugati részén.

Egy magas rangú rendőrségi tisztviselő elmondta, hogy a busz hajnali 1 óra körül indult útnak, amelyen egy zenésztársulat tagjai utaztak, akik részt vettek egy rendezvényen Puna városában, a baleset pedig hajnali 4 óra 50 perc körül történhetett. Soron kívül Semmi jele annak, hogy támadás következtében zuhant volna le az iráni elnök helikoptere

Majd hozzátette, hogy az utasok többsége huszonéves volt, s az elhunytak között egy hatéves kisfiú és egy tizenöt éves lány is van, míg a sebesültek közül legalább hatan kiskorúak, öt személy állapota pedig válságos.

Eknath Shinde, Maharashtra állam fő minisztere őszinte részvétét fejezte ki az áldozatok családjai felé, miután meglátogatta a sebesülteket abban a három kórházban, ahová az incidenst követően szállították őket.

Majd arra kérte az orvosokat, hogy tegyenek meg minden tőlük telhetőt, illetve biztosítsák a szükséges ellátást az érintetteknek, s Amit Shah indiai belügyminiszter is támogatásáról biztosította őket.

Szentkirályi Alexandra: Karácsony ostobának nézi a budapestieket

Szentkirályi Alexandra most arról beszélt, hogy Karácsony Gergely főpolgármester ostobának nézi a budapestieket.

Szeretetotthonból tűnt el egy 92 éves nyugdíjas

Jelenleg is keresik a rendőrök azt a 92 éves idős nyugdíjas nőt, aki egy szeretetotthonból tűnt el, és még csak életjelet sem ad magáról.