Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,03 Ft
Euró
386,83 Ft
Font
449,88 Ft
Bitcoin
62,729 $

Már most csodálatosan néz ki Tóth Gabiék háza belülről (videó)

Még mindig sok munka van hátra, de a legújabb felvételeken is jól látszik, csodálatos lesz a ház, amit Tóth Gabiék vásároltak.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi és Krausz Gábor nagy fába vágták a fejszéjüket, amikor úgy döntöttek, házat vásárolnak. Ez mindig mérföldkő egy házasságban, egy ember életében, de a végén boldog lesz az ember.

Gabi tisztázta, hitelre vásárolták a házat, ami miatt kissé aggódott, hiszen ezelőtt nem csinált hasonlót. Ugyanakkor ennek is eljött az ideje, és nem egy olyan házat vásároltak meg, amibe simán csak beköltöznek. Soron kívül Három embert tartóztattak le az Egyesült Királyságban, akikről kiderült, hogy a hongkongi hírszerzésnek dolgoztak

Igen komoly átalakításokat, felújításokat végeztek/végeznek továbbra is, de már látszik a fény az alagút végén. Gabi remekül érezte magát a legutóbbi rajongói találkozón, és akkor már kevesebb stressz is lehetett rajta.

Szerencsére a kislánya is meggyógyult, aki nemrég részt vett az első szentmiséjén. Különleges pillanatok ezek, és hamarosan a ház is úgy nézhet ki, mint azt megálmodták, bár biztosan lesznek még csinosítgatások a következő hónapokban.

Az alább látható videón is látni, nagyon jól haladnak, és csodálatos otthon vár rájuk. Természetesen még nincs minden a helyén, de mint azt fentebb is írtuk, ott van a fény az alagút végén.

A Microsoft a közeljövőben ismét emelheti az Xbox Game Pass árát

Noha ez az utolsó dolog, amit a legtöbb előfizető hallani szeretne, valószínűleg újabb áremelést eszközöl az Xbox Game Passnál a Microsoft.