Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,31 Ft
Euró
385,60 Ft
Font
448,61 Ft
Bitcoin
61,416 $

Zsákbamacsaka: Majka nyakába ugrott egy csinos női játékos a forgatás alatt (videó)

Nagy karakter volt a női játékos, aki végül sikerrel járt, sokan drukkoltak neki, hogy nyerjen valami nagyot.

Fotó: Majka (Majoros Péter) énekel a Majka & Curtis zenekar koncertjén az Egyetemisták és Fõiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) Sukorón 2021. augusztus 14-én. MTI/Vasvári Tamás
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Óriási sikerrel fut a Zsákbamacska a TV2-n, amit az idősebb generáció nagyon is jól ismert, míg a fiatalok többsége kevésbé. Évtizedekkel ezelőtt ment a műsor Rózsa György vezetésével, aki most visszatért.

Pár adás erejéig ismét a legendás műsorvezető vezeti a Zsákbamacskát, amivel gyakorlatilag történelmet írt. Hatalmas húzás volt ez a TV2-től, és biztosak vagyunk benne, hogy mindez jól fog elsülni. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Majka és Pápai Joci azonban nem tűnnek el, és tekintve, hogy mekkora siker a műsor, mennyire jó párost alkotnak, biztosak lehetünk abban, hogy lesznek még új évadok, akárcsak korábban a szintén reaktivált Szerencsekerékben, ahol Kasza Tibi irányít.

A legutóbbi játéknap is nagyon izgalmas volt, Szandra komoly játékosnak bizonyult. Ráadásul egy csinos és vonzó nőről beszélünk, aki láthatóan izgult, egyértelműen nagyobb nyereményt szeretett volna.

Majka és Joci ugyancsak izgultak érte, szimpatikus volt nekik Szandra karaktere, aki végül tarolt. Annyira örült, hogy Majka nyakába ugrott, aki nemrég megvédte Tóth Gabit, mert megint sokan támadják az énekesnőt.

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.