Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,205 $

Plakáton hirdetik a Hauer Cukrászda helyén nyíló 2000 négyzetméteres konditermet

A 130 éves cukrászdát a megnövekedett rezsiárak miatt zárták be.

...svg content...Budapest, 2017. szeptember 28. Újra kinyitott a legendás Hauer cukrászda a budapesti Rákóczi úton. Az eredetileg 1890-ben megnyílt cukrászdát a II. világháború után államosították, majd Erkel néven mûködött egy ideig. A rendszerváltást követõen privatizálták, 1991-ben tégláig lebontották az üzletet, majd egy évtizedre bezárták. 2002-ben ismét megnyitották a felújítás után, de csak néhány évig volt nyitva. Az augusztusban újra megnyílt Hauer Rezsõ cukrászdáját Enyvári Péter díszlettervezõ tervei szerint újították fel. MTVA/Bizományosi: Balaton József
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

„A gazdasági környezet vendéglátóiparra gyakorolt hátrányos hatása miatt – megnövekedett energiaárak és alapanyagárak, csökkenő turizmus és vendégszám – kávéházunkat bezártuk!”

Ez a szomorú üzenet volt a Hauer Cukrászda utolsó hivatalos közleménye, most azonban úgy tűnik, hogy az üzlethelyiség új funkciót kap, és a rövidesen egy 2000 négyzetméteres edzőterem nyílik majd a cukrászda helyén – írja az Index. Soron kívül Videón Mbappé újabb gólja és gólpassza, simán nyert a Real Madrid

A 2017-ben újranyitott Hauert felújították, azonban az elmúlt évek viszontagságai miatt nem tudták kihasználni a helyszín – amúgy remek – adottságait. A 4% Fitness GYM legújabb edzőterme szeptemberben nyithatja meg kapuit.

Nagy bejelentéssel kezdte a vasárnapot Karácsony Gergely Budapesten

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere fontos bejelentéssel kezdte a vasárnapot, miközben a Duna vízszintje lassan megindul lefelé.

Nagyot ugrott a késedelmes tartozások száma a 60 év felettiek körében

A fiatalok körében tavaly a Covid járvány előtti időszakhoz képest csökkent a késedelmes banki tartozások száma, miközben az idősebbeknél 41%-os volt a növekedés.