Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
355,79 Ft
Euró
385,24 Ft
Font
452,12 Ft
Bitcoin
67,191 $

Rengeteg fenyegetést kap Tóth Andi, a kutyája védheti meg

Nem kevés fenyegető üzenetet kap Tóth Andi, aki folyamatos támadás alatt áll, és sokan aggódnak a biztonsága miatt.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi élete nagyban megváltozott, miután megnyerte az X-Faktort. Ennek már 10 éve, és még mindig csak a húszas évei közepén jár. Ezek után nem nehéz kiszámolni, hogy gyerekként vált sztárrá, és hatalmas nyomás nehezedett rá.

Noha nagyon örült a TV2 felkérésének a Sztárban Sztár zsűrijében , egy igen nehéz időszak van mögötte. Nem várt körülményekkel kellett szembenéznie, miközben szakított Marics Petivel, akivel körülbelül egy évig alkotott egy párt. Soron kívül Semmi jele annak, hogy támadás következtében zuhant volna le az iráni elnök helikoptere

Andi igyekszik boldog lenni, csütörtökön például személyesen találkozhatott a rajongóival. Az a pár óra talán elfelejtette vele a gondokat, a lelki problémákat, melyek néhol igencsak megnehezítik az életét.

Andi kutyája kiképzést kaphat

A Bors úgy tudja, Andinak szinte egyetlen nyugodt napja sincs a fenyegető és zaklató üzenetek miatt. Az énekesnő ismerőse szerint a helyzet könnyen elfajulhat, de úgy tűnik, a sztár erre is igyekszik felkészülni.

„Andinak nincsenek könnyű napjai, rengeteg fenyegető üzenetet kap… Folyamatosan bántják a Sztárban Sztár és Marics Peti miatt is, de van, aki még a visszavonulásával is piszkálja.” – mondta a neve elhallgatását kérő informátor a Borsnak.

„Naponta kapja a fenyegetéseket, ezért kell valaki, aki megvédi őt. Úgy tudom, hogy a kutyáját hamarosan ki fogják képezni arra, hogy bármilyen szituációban megvédje őt. Akár egy támadóval szemben is…” – tudta meg a Bors Andi ismerősétől.