Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,037 $

Majka Tóth Gabi védelmére kelt, és nagyon tehetséges énekesnőnek tartja

Majka és Tóth Gabi nagyon jóban vannak egymással, hiába állítják egyesek ennek az ellenkezőjét, és a rapper a védelmébe vette az énekesnőt.

...svg content...Fotó: Instagram/Majoros Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi megpróbál átlagos életet élni, de ez nem egyszerű, mert mindig támadás alatt van. Legutóbb az első közös szentmiséjén járt a kislányával, amit meg is örökítettek, miközben panzióban kénytelenek élni a házuk körüli felújítások csúszása miatt.

Gabi helyzete nem egyszerű, és az az ember érzése, bármit tesz vagy mond, támadni fogják. Nehéz megérteni, miért csinálják ezt vele az emberek, és az ismertebb személyek közül is voltak, akik negatívan beszéltek róla. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az énekesnő az egyik legmegosztóbb karaktere a magyar hírességek világának. A Story a cikkében azt írja, Majka azonban úgy véli, sokszor tévesen ítélik meg az emberek Gabit, és nagyon jóban vannak egymással.

Majka nagyon tehetségesnek tartja Gabit

„Nagyon jóban vagyok vele. Én szeretem a Gabit, mert én ismerem a lelkét, hogy ő mennyit küszködik meg szenved azzal, hogy bántják.” – idézte a Story Majka nyilatkozatát az After Podcast adásából.

Ugyanakkor Majka szerint Gabi ezt sokszor magának is köszönheti. „Bár én sokszor elmondom neki, hogy ez nagyjából köszönhető önmagának is.”A rapper elismeri, nem mindig könnyű Gabi mellett a Sztárban Sztár leszek! zsűrijében, mert időről időre kiakad a teátrális jelenetektől, vagy ahogyan ő fogalmazott, a „drámakirálynőzéstől.”

Ettől függetlenül azon a véleményen van, hogy nélküle nincs ilyen műsor, és a legjobb dolog, ami történhet vele, hogy egy ilyen karakter ül mellette, mint Gabi. Sőt, az egyik legtehetségesebb énekesnek tartja a hazai zenei piacon.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.