Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Rácz-Gyuricza Dóri konditermi fotója több mint beszédes

Nagyszerű formában van Rácz Jenő felesége, már most látványos a bikiniformája, és még mindig nincs itt a nyár.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Azok, akik időben elkezdték alakítani magukon a nyári formát, és korábban is sok időt szenteltek testmozgásra, most nagyon jó helyzetben érezhetik magukat. A hírességek pedig egyre inkább motiválják a körülöttük lévőket, kezdve a követőkkel.

Már emiatt is fontos erővel bír a közösségi média, ami nem mellesleg szép kis összegeket termelhet a hírességeknek. Sokszor dollármilliókról van szó, de a magyar piacon is jelentős pénzeket lehet vele keresni. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Egyesek ebből élnek, és nem véletlenül akarnak a fiatalok ezzel foglalkozni. Ugyanakkor ez nem ilyen egyszerű, nehéz kiemelkedni a sorból, és fontos, hogy magunkat adjuk, miközben érdekes vagyunk.

Rácz-Gyuricza Dórit nagyon szeretik az emberek, már közel 180 ezer követője van az Instagram oldalán, amit mindössze 614 bejegyzésből hozott össze. Nemrég elárulta, miért nem tudott mostanában fogyni, de így is kiváló a formája.

Természetesen a húsvétot sem hagyták ki, együtt mentek programozni, most pedig a kondiból jelentkezett a fiatal édesanya, aki nagy formának örvend. Sokan szeretnének hasonló formát, ami nem lehetetlen, csak kitartónak kell lenni.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.