Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,55 Ft
Euró
387,61 Ft
Font
452,35 Ft
Bitcoin
66,550 $

Rácz Jenőék a nyugdíjas éveiket már nem Magyarországon képzelnék el

Rácz Jenő és felesége nagy álma, hogy tengerparton éljenek nyugdíjasként, amire jó esélyük lehet, bár ez még nagyon messze van.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz Jenő
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő az egyik legismertebb híresség Magyarországon, aminek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Hátránya ennek az egésznek főként az, hogy a közösségi médiában számtalan támadást intézhetnek feléjük.

Sokszor ezt irigységből történik, de összességében jól kezelik a helyzeteket. Húsvétkor is programozott egy picit a család, és közben nagyon meghitt felvételeket osztanak meg magukról, amiknek örülnek a követők és a rajongók. Soron kívül Belső vizsgálat indult a rendőrségnél a Magyar Péterről kiszivárgott jelentés miatt

Jenő rendkívül népszerű, sokan felnéznek rá a sikerei miatt, ugyanakkor a feleségének is sok követője van. Általában Dórit többen kritizálják, igyekeznek rajta fogást találni az emberek, ami nem túl kedves dolog.

A stressz helyett inkább a saját életükkel foglalkoznak, nevelik a kislányukat, akik a legfontosabb számukra. Mindent ennek rendelnek alá, mert a család az első, és már a távoli jövőre is vannak terveik.

Dóri elárulta, mik a terveik a nyugdíjas éveikre, hol élnének akkor. „Nyugdíjas éveinket mindig is úgy képzeltük, hogy a tengerparton sétálgatunk, kéz a kézben.” – írta az Instagram oldalán a csinos és trendi édesanya.

Ismét megoperálták Robert Ficót, még mindig nagyon súlyos az állapota

Továbbra is nagyon súlyos Robert Fico állapota, aki időközben újabb operáción esett át az ellene elkövetett merénylet miatt.