Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Ázsia Expressz: Ördög Nóri gyerekei is elfáradtak (videó)

Ördög Nóriék komoly tempót diktálnak Mexikóban, akárcsak a versenyzők, de a TV2 műsorvezetője természetesen a családjáról sem feledkezik meg.

...svg content...Fotó: Instagram/Ördög Nóra
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ördög Nóri élete egyik legnagyobb kalandjára mondott igent, amikor az Ázsia Expressz műsorvezetője lett. Az egyik legizgalmasabb formátum, ami a koronavírus miatt sajnálatos módon szünetre ment.

A TV2 nem hagyta annyiban a dolgot, és megálmodták a Farm VIP-t, amiből már három évadot is leforgattak. Legutóbb Schobert Norbi Jr. nyerte a szériát, amivel egyúttal történelmet is írt, és kiváló formának örvend a 17 éves srác. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az Ázsia Expressz 2022-es szezonját pedig Nemazalány húzta be, aki visszaért a Sztárban Sztár döntőjére, és ha már ott volt, énekelt. Azokban a pillanatokban is forgatott a stáb Mexikóban, ahol Nóri férje és gyerekei csatlakoztak a stábhoz.

Ezek számukra is megerőltető napok, hiszen a meleg ki tudja szívni az ember energiáját. Ugyanakkor remek dolgokat látnak, és olyan élményeket gyűjtenek, melyekre mindig emlékezni fognak.

Nóri és férje folyamatosan figyel a gyerekekre, mint azt a videóban is látni fogjátok. A verseny továbbra is tart, sorra rendezik meg a hajszákat, de hogy eddig hányan estek ki, egyelőre nem tudni.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.