Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Ázsia Expressz: Ördög Nóriék rendesen harcolnak az elemekkel (videó)

Ördög Nóriék időről időre igen komoly kihívásokkal szembesülnek Mexikóban az Ázsia Expresszben, ugyanakkor élvezik is a munkát.

...svg content...Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ördög Nóri komoly tapasztalatokkal bír ezen forgatások terén, ez már a negyedik évada az Ázsia Expresszben. Jelenleg Mexikóban forgatnak, valószínűleg már nem egy páros távozott, de hogy milyen sorrendben történt meg mindez, nem tudni.

Sok a kérdőjel, de szerencsére Nóri napi szinten csepegtet háttérinformációkat, kulisszatitkokat, amik mindig érdekesek. Láthattuk, hogy a laptopja súlyos károkat szenvedett, ám ez sem állította meg őt abban, hogy elkészítse a videós anyagokat. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Szebbnél szebb, különlegesebbnél különlegesebb ruhákat visel, amik jól tükrözik Mexikót. Egy ideje akcióban van a stáb, akikre folyamatosan testőrök vigyáznak, mivel Mexikónak vannak veszélyes pillanatai is.

Természetesen a játékosokra is figyelnek, és valószínűleg számtalan fordulat vár majd a nézőkre. Nóri és a stáb nemcsak a tempóval harcol, hanem sokszor az időjárással is, néha a hideg, az eső és a szél szól közbe.

„Remélem, jól teltek az ünnepek! A mai egypercesem befutott a nap végére, aminek talán azt a címet adhatnánk, hogy „Küzdelmeink”. Kezdve a korán keléssel, a hotel liftekkel, amelyek kártyával működnek, és nem tudsz akárhol kiszállni belőlük, az esővel, a széllel, a homokkal. És tudjátok, mi a legjobb az egészben? Hogy semmi pénzért nem adnám ezeket a küzdelmeket.” – írta a posztjában Nóri.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.