Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,37 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
454,96 Ft
Bitcoin
57,519 $

Berlusconi állapota „fokozatos és folyamatos javulást” mutat

Mindezt a Szent Rafael kórház által kiadott közleményben erősítették meg, ahol a politikust múlt szerda óta kezelik.

Fotó: Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnök, a Forza Italia (Hajrá Olaszország) párt vezetője a Sergio Mattarella államfőhöz érkezik a római államfői rezidenciára, a Quirinale-palotába 2022. október 21-én, a kormányalakítási konzultációk második napján. MTI/EPA-ANSA/Fabio Frustaci
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

Korábban beszámoltunk róla, hogy Silvio Berlusconi volt olasz kormányfőt a Szent Rafael kórházba szállították, ahol minden szükséges kezelést megkap, de ekkor még kevés részlet volt ismert a politikus állapotát illetően.

Majd kiderült, hogy Berlusconi állapota stabil, de továbbra is az intenzív osztályon van, s a bekerülése óta többen is meglátogatták, köztük a gyermekei, Luigi és Marina, valamint a testvére, Paolo, akik nagyon aggódnak érte. Soron kívül Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

Ezt követően megerősítést nyert, hogy az egykori miniszterelnök leukémiával küzd, illetve már az első kemoterápiás kezelést is megkapta, nem sokkal azután, hogy bevitték és megvizsgálták, a főorvos pedig arról tájékoztatott, hogy a politikusnak most sokat kell pihennie.

Most a Szent Rafael kórház közleményében írtak arról, hogy a 86 éves médiamágnás állapota egyre javul a tüdőfertőzés és krónikus leukémia miatt megkezdett kezelése során – derül ki az ANSA beszámolójából.

„Az elmúlt 48 órában fokozatos és folyamatos javulást tapasztaltunk a megfigyelt szervek funkcióban”

– emelték ki.

Szoboszlai Dominik bemutatta a Liverpool új hazai mezét, nagyon trendi lett (videó)

Szoboszlai Dominik is magára húzhatta a Liverpool legújabb hazai mezét, ami az elmúlt évek egyik leglátványosabb tervezése.