Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,965 $

Király Linda imádja Oláh Ibolyát, de most elhagyja Magyarországot

Király Linda vasárnap este a Sztárban Sztár döntőjében lépett fel Oláh Ibolyával, ami nagy sikert hozott.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Oláh Ibolya is duettel kezdte a Sztárban Sztár döntőjét, méghozzá Király Linda oldalán. Charlie bőrébe bújt, és nemcsak a közönséget, a zsűrit is meggyőzte, de a zsűritagok a fináléban már nem pontoztak.

Ibolya végül Tina Turnerként köszönt el, és nem is akármilyen teljesítménnyel. Akárcsak a Megasztárban, most is dobogós lett, bár annak legtetejére nem ő, hanem a győztes Gubik Petra állhatott fel. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

A Megasztár korábbi döntőse tudja jól, hogy nem könnyű eset, és hálás ezért a nyolc hétért. Élvezte a közös munkát Lindával, aki a TV2-nek adott interjújában beszélt arról, hogy rövidesen ismét elhagyja az országot.

Linda elárulta, imádja Ibolyát, akinek szerinte nagyon jó humora van. „Annyira élmény volt vele dolgozni, lazán fogja fel.” Azt mondta, Ibolya mindig hozta a karaktert, amit ő nem tudott volna megtenni, miközben nem egyszer láthattuk férfiként a Sztárban Sztár versenyzőjét.

Amit a nézők nem láthattak, Ibolya olyannyira átszellemült a karakterévé, hogy a kulisszák mögött is abban maradt. „Szerintem ez nagyon sokat dob a produkción.” Linda ma reggel utazott vissza az államokba, ahol komoly nevekkel fog dolgozni, dalokat szerezni.