Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,25 Ft
Euró
386,82 Ft
Font
450,80 Ft
Bitcoin
65,492 $

Sztárban Sztár: Schoblocher Barbi hidegrázós éneklése Céline Dionként, tökéletes volt

Schoblocher Barbara utolsóként lépett színpadra a döntőben, majd vastapsot kapott, akkorát énekelt Celine Dion bőrébe bújva.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy több mint káprázatos döntőn vagyunk túl a Sztárban Sztárban, csak kerestük a szavakat. Már a duettek is magas színvonalúak voltak, kezdve Schoblocher Barbi teljesítményével Bódi Margóként.

Gubik Petra szintén magasra rakta azt a bizonyos lécet, és ugyancsak keresték miatta a szavakat az emberek. Zseniális volt, majd szólóban még jobban teljesített, és ezzel igencsak meggyőzhette a szavazókat. Soron kívül Ők a legesélyesebbek rá, hogy kihúzzák a lottó nyerőszámokat

Hogy még izgalmasabb legyen a sor, Oláh Ibolya most volt a legjobb, Tina Turnerként több mint emlékezeteset alkotott. Ezzel csattanós választ adott az éles kritikákra, amiket kapott a hetek alatt.

Barbi Céline Dion bőrében is úgy teljesített, ahogyan nagyon kevesen. Mindenki tudja, hogy a legendás énekesnőt szinte lehetetlen utánozni, ám Barbinak sikerült, mi is állva néztük a televízió előtt az előadást.

A zsűri tökéletesre értékelte Barbi produkcióját, Marics Peti majdnem elérzékenyült, és Tóth Andi azt mondta, az énekesnőnek kellene megnyernie a versenyt. Egy olyan színvonal volt ez, amit minden héten szívesen hallgatnánk.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Hivatalosan is bejelentették, mikor érkezik a GTA 6

A Grand Theft Auto 6 már úton van, és a Take-Two megerősítette, mikor is érkezik pontosan a következő epizód.

Sarka Kata még az esti órákban is edzett, nagyon motivált (videó)

Sarka Kata női Terminatorként edz, nagyon motiváló, amit csinál, és ezzel rengeteg nőnek adhat erőt a közösségi médián keresztül.