Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,122 $

Orbán Viktor megmutatta az unokájának, hogyan kell sonkát főzni (videó)

Orbán Viktor miniszterelnök megmutatta az unokájának, hogyan is kell tüzet gyújtani, illetve sonkát főzni.

Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor mindig nagy örömmel fogadja az unokák látogatását odahaza és a munkahelyén a megbeszélések között. A kicsik általában nem mennek üres kézzel, visznek magukkal ajándékot, aminek a nagypapájuk természetesen nagyon örül.

Furcsa látni, hogy milyen gyorsan telik az idő, pedig még tisztán emlékszünk a 20-as éveiben járó Orbán Viktorra pályafutása elején. Már akkor is egy nagyon határozott és karakteres politikus volt, aki pontosan tudta, mit akar. Soron kívül Csak pár gomolyfelhő zavarhatja meg a szombati napsütést, 23 fok is lehet napközben

Igyekszik átadni a tudást a jövő generációjának, így az unokáknak is, akik elkísérték bevásárolni húsvétra. Először a pékség felé vették az irányt, majd útba ejtették a „sonkaüzemet” is, ahol ízletes húsokat vásároltak.

Örömmel segítettek az unokák, akik nem akarták, hogy egyedül cipekedjen a nagypapájuk. Ezzel nem ért véget a program, jöhetett a nagy sonkafőzés, amit szintén együtt csináltak, és remek volt közben a hangulat.

Alább egy videós összeállítás láthatunk arról, ahogyan Orbán Viktor közösen főzi a sonkát az unokáival. Mindketten remekül szórakoztak, és maximálisan kivették a részüket a húsvéti menüből.