Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,70 Ft
Euró
390,65 Ft
Font
457,36 Ft
Bitcoin
61,981 $

Orbán Viktor már sonkát főz az unokákkal (fotóval)

Orbán Viktor követi a hagyományokat, és saját maga főzi a finom sonkát, a húsvéti ebédre, mely rendkívül ízletesnek ígérkezik.

Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor aktív napokon van túl, de a húsvét számára is fontos, így most lesz valamennyi ideje pihenni, mielőtt a következő héten folytatja a munkát, a kormányüléseket, és így tovább. Nincs is jobb annál, mint amikor az ember a családjával közösen kapcsolódik ki, és élvezi a nyugodtabb pillanatokat.

A magyar miniszterelnök saját maga szerezte be a szükséges húsvéti hozzávalókat, de nem egyedül kelt útra. Az unokák is elkísérték, akik szívesen segítettek neki, és mindenki jól érezte magát.

A pékáru mellett a húsok kiválasztása sem maradhatott el, miközben aranyos felvételek készültek a családról. Miután mindent beszereztek, nem volt más hátra, mint a sonka megfőzése, ami szintén izgalmas program a kicsiknek.

Orbán Viktor felügyelte a folyamatokat, miközben az unokái is ott voltak, hogy segítsenek neki. Egy újabb remek családi program, ami szép emlékként marad meg, és sok esztendő múlva a dédunokák is beszállhatnak a sonkafőzésbe.

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.

Karddal hadonászó férfit tartóztattak le Londonban

Egy karddal hadonászó férfit tartóztattak le a londoni rendőrök, nem sokkal azután, hogy késelősről kaptak bejelentést.

Újszülött kislányt hagytak a Heim Pál kórháznál

A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet babamentő inkubátorában találtak rá az újszülött kislányra.