Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Nádai Anikó ragyog a szerelemtől, különleges randin vett részt

Volt azonban, aki megjegyezte, szinte fel sem lehet ismerni a képen Nádai Anikót, aki erre is magyarázatot adott.

...svg content...Fotó: Instagram/Nádai Anikó
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nádai Anikó szép életet élhet, kétgyermekes édesanyának mondhatja magát, jegyben jár a párjával, akit nagyon jó édesapjának és vőlegénynek tart. Emellett sikeres műsorvezető, és a közösségi médiában is népszerű.

Nagyon közel jár ahhoz, hogy 400 ezer követőt számoljon, ami heteken belül meg lehet neki. Természetesen a randikról sem feledkezik meg az ismert páros, igyekeznek egymásra is időt szánni különleges programokkal. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Legutóbb is egy nagyon egyedi helyen jártak, és rendkívül finom ételeket fogyasztottak. Művészi alkotásokat kaptak a tányérokra, amikről fotók is készültek, akárcsak a szerelmes és ragyogó Anikóról.

„Olyan, mintha nem is te lennél a képen!! Teljesen más az arcformád!” – írta az egyik hozzászóló a poszt alá, majd nem sokkal később befutott a válasz Anikó részéről, aki tisztázta, miről lehetett szó.

„A kép valószínűleg a háttér miatt tűnik szerkesztettnek vagy úgy, mintha filtert használtam volna- Storyba feltettem az összes “eredeti” képet!” – reagált az RTL sztárja, és csak úgy ragyog a szerelemtől.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.