Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,29 Ft
Euró
386,63 Ft
Font
451,40 Ft
Bitcoin
66,448 $

Tóth Gabi húsvéti üzenete

Tóth Gabi húsvétkor is üzent, csatolván mellé egy fotót a kislányáról, aki sokat nőtt az elmúlt időszakban.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Szerencsére Tóth Gabiék már túl vannak a nehezén, hiszen nemrég kórházba került a kislányuk. Nagy volt az ijedtség, ami ebben az esetben több mint érthető, de azóta sokat javult a kislány állapota.

Szép lassan visszanyeri a régi erejét, és mindez csak egy rossz emlék marad. A legfontosabb, hogy jól van, Gabiék pedig új tapasztalatokra tettek szert, így ha valami hasonló történne a jövőben, rögtön tudják, mit kell tenni. Soron kívül Szentkirályi Alexandra ismét Karácsonynak üzent: hová tűnt a 200 milliárd?

Az énekesnő tisztázta, el tudja látni a gyermekét, miután ismét támadások érték. Húsvét idején a nyugalomé a főszerep, Gabiék is igyekeznek kihasználni mindezt, bár az időjárás nem túl ideális, túlságosan is hideg van áprilisban.

Ha azonban jól felöltözünk, a természet ebben a zordabb időben is sokat adhat. Gabi kislánya már nagyon érdeklődő, látható módon egyre gyorsabban ismerkedik a környezettel, ami nagyon különleges.

„Óh, Tavasz, óh, Húsvét, Emberek ősi biztatója, Csak azt szórd szét köztünk: Állandó a tavaszi óra S ilyen marad.” – írta a posztjában Gabi, mellékelve mellé egy friss fotót a kislányáról, ahogyan vizsgálgatja a virágot.

Vitézy fogja a fejét Karácsony még mindig csak épülő zebrája miatt az Astoriánál

Vitézy Dávid Szentkirályi Alexandrához hasonlóan csak fogja a fejét az Astoriánál történtek miatt, ami sok kérdést vet fel.

Verőcei halálos hajóbaleset: minimumra csökkent a túlélés esélye

A rendőrség tájékoztatója szerint már inkább az áldozatok kereséséről szól a kiterjedt kutatás a Dunán, miután nincs reális esélye annak, hogy ennyi idő u tán bárkit is élve találjanak meg az eltűntek közül.