Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,57 Ft
Euró
386,03 Ft
Font
449,51 Ft
Bitcoin
62,687 $

Sztárban Sztár: Nemazalány reméli, Valkusz Milán nyeri a döntőt

Nemazalány is visszatér a Sztárban Sztár döntőjére, és nemcsak nézőként, mert énekelni fog, méghozzá egy trió részeként.

...svg content...Fotó: Valkusz Milán, a ValMar együttes tagja a 65 éves Ötöslottó születésnapját ünneplő szuperkoncerten a Puskás Aréna Szoborparkban 2022. október 1-jén. MTI/Lakatos Péter
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ezen a hétvégén rendezik meg a Sztárban Sztár döntőjét, ami nagyon izgalmasnak ígérkezik. Komoly esély van arra, hogy női győztese legyen a műsornak, amire ezelőtt nem volt példa, bármilyen furcsán is hangzik.

Miután a négy döntős közül Valkusz Milán az egyetlen férfi, érthető módon nagyobb az esély arra, hogy valamelyik lány húzza be a finálét. Milán is ezt szeretné, és úgy fogalmazott, hogy nem érdemli meg az első helyet, ettől függetlenül mindent bele fog adni az utolsó adásban. Soron kívül Jön a várva várt Ferencváros-Paks Magyar Kupa döntő, élőben adja a tv

A korábban kiesett versenyzők is visszatérnek, Nemazalány ugyancsak látható lesz a színpadon, aki rengeteg kritikát kapott a verseny során. Durva támadások érték a közösségi médián keresztül, majd nem sokkal később kiesett.

Ettől függetlenül élvezte a show-t, és igyekezett a lehető legjobban teljesíteni. Voltak, akik a stílusát és a reakcióit kritizálták, de így is sokan támogatták, hiszen máskülönben már az első adásban kiesett volna.

Nemazalány nem tagadja, azt szeretné, ha Valkusz Milán nyerné meg a döntőt, függetlenül attól, hogy Gubik Petra lenyűgözte Rúzsa Magdiként, és Oláh Ibolya produkcióit is nagyon élvezi, amiből jön az utolsó kettő, például Király Linda oldalán.

Szentkirályi csak fogja a fejét Karácsony hajós ötlete láttán

Szentkirályi Alexandra nagyon nem elégedett azzal a tervvel, amit a hajókkal tervezhet csinálni Karácsony Gergely Budapesten.