Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,440 $

Sztárban Sztár: így utánozta Curtist Valkusz Milán a döntőben (videó)

Valkusz Milán T. Danny oldalán lépett színpadra, méghozzá Curtisként, amire nagyon kíváncsi volt a stúdióban helyet foglalók és a televízió előtt ülők.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Valkusz Milán számára nagyon nehéz volt a Sztárban Sztár elődöntője, miután Trap Kapitány kiesett mellőle. Nem tudta visszatartani a könnyeit, és készen állt arra, hogy feladja a versenyt, átadva ezzel a helyét.

Mindez nem volt lehetséges, és közben olyan pletykák is napvilágot láttak, hogy szakított a barátnőjével. Ezt később tagadta, és megerősítette, gőzerővel készül a nagy fináléra, amit izgatottan várt. Soron kívül Megtalálták az állami gondozásból eltűnt 13 éves fiút

T. Danny oldalán is színpadra állhatott, aki szintén az egyik legnépszerűbb fiatal Magyarországon. Milán Curtis bőrébe bújt, és már előre sejtette, a rap miatt pláne feküdni fog neki a feladat, így is lett.

A nagy buli sem maradt el, Milán harmadikként lépett színpadra, közvetlen Barbi és Petra után, akik magasra rakták a lécet. A Valmar sztárja sem bízta a véletlenre a dolgot, és ügyesen alakította Curtist.

A zsűri pozitívan értékelt, és ugyan pontokat nem adhattak, dicsérték Milánt. Csak úgy repkedtek a poénok, mindenképpen nézzétek meg a videókat, mert sokat fogtok nevetni, azok is, akik élőben követték figyelemmel az eseményeket.

6.5-es erősségű földrengés rázta meg Jáva szigetét

6.5-es erősségű földrengés rázta meg az indonéziai Jáva szigetének partjait, a rengéseket egészen Jakartáig és Bandungig érezni lehetett.

Harry Kane már 42 gólnál jár 42 meccs alatt a Bayern Münchennél

Hihetetlen, hogy ezzel a mérleggel nem nyert idén bajnokságot a Bayern München, de a Bajnokok Ligájában még mindig versenyben vannak.