Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Berlusconi állapota stabil, de továbbra is az intenzív osztályon van

Egyes források szerint az egykori miniszterelnök továbbra is éber, illetve minden szükséges kezelést megkap annak érdekében, hogy a vér megfelelő oxigénellátását helyreállítsák.

Fotó: 2022. október 26-án a római szenátusban készített kép Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnökről, a Hajrá, Olaszország párt alapító elnökéről, akit 2023. április 5-én kórházba szállítottak, sajtóértesülések szerint légzési nehézségekkel. MTI/AP/Andrew Medichini
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismeretes, Silvio Berlusconi korábbi olasz kormányfő a tegnapi nap folyamán kórházba került, ám ekkor még több kérdés is megválaszolatlanul maradt, például az is, hogy a politikus az intenzív osztályon van-e.

Most viszont arról érkeztek hírek, hogy bár az egykori miniszterelnök helyzete „bonyolult”, de az éjszaka folyamán nem történt változás, így az állapota stabil, illetve jelenleg is a Szent Rafael kórházban ápolják – derül ki az ANSA beszámolójából. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Egyes források szerint az intenzív osztályra került Berlusconi továbbra is éber, emellett minden szükséges kezelést megkap annak érdekében, hogy a vér megfelelő oxigénellátását helyreállítsák, néhány vizsgálat elvégzése után pedig Alberto Zangrillo főorvos sajtótájékoztatót tarthat.

Majd hozzátették, miszerint a súlyos oxigénellátási problémák miatt a szív- és érrendszer, valamint a légzőrendszer is megterhelődött, emellett fennáll a fertőzések, köztük a tüdőgyulladás veszélye, s mindez a gerincvelő működésének nehézségeiből eredhet.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.