Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,264 $

Nem vesz búcsút az élsporttól Hosszú Katinka

Hosszú Katinka tisztázta nincs szó arról, hogy búcsút venne az élsporttól, jövőre is vannak tervei.

Fotó: Hosszú Katinka a női 200 méteres vegyesúszás elődöntője után a vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2022. június 18-án. MTI/Illyés Tibor
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A mai napig edz, de a súlypontok átalakultak várandóssága során, ugyanakkor az élsporttól nem vesz búcsút Hosszú Katinka. A háromszoros olimpiai bajnok úszó az MTI-nek nyilatkozott az Egyesült Államokban, ahol az elmúlt napokban több helyszínen is bemutatták az életéről készült dokumentumfilmet.

New Yorkban a Liszt Intézetben az óriási érdeklődés miatt kettő helyett három vetítésen mutatták be a dokumentumfilmet, míg Floridában is teltház előtt tartották a bemutatót szintén a Liszt Intézet támogatásával. Soron kívül Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Az úszó az MTI-nek elmondta, hogy a floridai Fort Lauderdale-ben abba az uszodába is ellátogatott, ahol edzőtáborok során számos alkalommal úszott, és ahol most is találkozott amerikai úszókkal, és ahogy fogalmazott a floridai létesítmény „a Duna Aréna után a második legszebb uszoda a világon”.

Hosszú Katinka nem vonult vissza

Beszámolt arról, hogy az említett uszodában most is edzett, annak ellenére, hogy a várandóssága miatt „más a sporthoz való hozzáállása”. Ahogy mondta a határok feszegetése helyett most próbál „kényelmesen edzeni” vigyázni magára. A háromszoros olimpiai bajnok ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a floridai uszodában tett látogatás sem a „nosztalgia” jegyében telt, mert vannak tervei a jövőre nézve.

Mint mondta, az Egyesült Államokban tett utazás volt az utolsó hosszabb útja a szülés előtt, a legfontosabb pedig az most, hogy ő és a baba is egészséges legyen. Hozzátette, hogy emellett próbál formában maradni.

„Nagyon szeretek úszni, sportolni, és vannak céljaim a jövőre is, úgyhogy azt is kíváncsian várom, hogyan fog átalakulni az életem, hogy a baba mellett hogyan fogok tudni edzeni” – fogalmazott Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó az Egyesült Államokban tett látogatása utolsó napján.

(MTI)

Agyonlőttek egy 16 éves késes támadót Ausztráliában

Újabb késes támadás történt Ausztráliában, ezúttal egy 16 éves radikalizálódott tinédzsert lőttek agyon a rendőrök.

Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Történelmi ütést mért a NY Red Bullsra az Inter Miami szombaton az MLS aktuális fordulójában, így a csapat tagjai a lehető legjobb hangulatban látogathatnak ki az F1-es Miami Nagydíjra.

Nagy meccs vár a Paksra vasárnap, élőben közvetíti a tv

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.