Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,037 $

Mattrészegen szállította a beteget egy kassai kórházba egy mentőautó sofőrje

A Rozsnyói járásban figyeltek fel a rendőrök a szlalomozó mentőre.

...svg content...Fotó: illusztráció | unsplash
Európa

Bense Róbert

Szerkesztő

Egy beteg és egy mentőápoló is utazott abban a mentőautóban, melynek sofőrje részegen kanyargott a Kassa felé vezető úton, és minden ok nélkül gyorsított, majd lassított.

Miután a rendőrök megállították a járművet, azonnal megszondáztatták a 47 éves sofőrt, a műszer pedig 2,04 ezrelékes véralkoholszintet jelzett – számolt be róla a Tachométer. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A rendőrség függőséget okozó szer hatása alatt elkövetett veszélyeztetés miatt indított eljárást. Amennyiben bebizonyosodik a sofőr bűnössége, akár öt évre is börtönbe kerülhet.

Csak szemléltetésképp, ez az alkoholszint egy 90 kilogrammos embernél 4 deci 40%-os ital elfogyasztását jelenti, mindenkinek a képzeletére bízzuk, milyen reakcióideje lehetett a sofőrnek 8 felest követően.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.