Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,93 Ft
Euró
385,50 Ft
Font
449,11 Ft
Bitcoin
66,054 $

Három autót lezúzott forgolódás közben, végül kiszállt és elrohant

Alighanem már áprilisban megvan az „Év legbénább manővere” díj egyik nyertese.

...svg content...Fotó: BpiAutósok
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Ilyen az, amikor a jogsi az ecseriről van, ha egyáltalán van. A XIII. kerületi Szent László utcában egy szebb napokat is látott Renault-val olyan parádésan sikerül egy fiatalember kiállása, hogy percek alatt három autót is összetört.

Szerencsére az esetről videó is készült, különben nehezen lehetne elhinni, hogy hogy lehet valaki ennyire kétbalkezes. A BpiAutósok csatornájára felkerült felvétel nem mellesleg jól jön majd a hatóságoknak, a rendőrségi eljárás ugyanis folyamatban van. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

A videón hallatszik, ahogy egyre több erkélyről kiabálnak a férfinak, aki végül kiszáll az autóból és „megmagyarázza”, hogy valójában nem is tehet róla, hiszen behúzva maradt a kézifék.

A következő lépés szinte borítékolható volt, ahogy szóba kerülnek a rendőrök, főhősünk először elsétál, majd futásnak ered. Remélhetőleg csak a közeli ATM-hez sietett, hiszen mint mondta: kifizeti a kárt. Sajnos az egyik tulaj lekéste a találkozást.

Kíváncsian várjuk az ügy folytatását, illetve a tehetséges pilóta magyarázatát. Már csak azért is, mert elég lehetetlen elképzelni, hogy behúzott kézifékkel hogy tette be a két parkoló jármű közé azt a szerencsétlen egyterűt.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.