Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,167 $

Kormányinfót tart a kormány csütörtök délelőtt, bejelentések következhetnek

Több bejelentést is tehet a kormány, miután szerdán kormányülést tartottak, csütörtökön pedig jön a húsvét előtti Kormányinfó.

...svg content...Fotó: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter (j) és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő érkezik a Kormányinfó sajtótájékoztatóra a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. március 23-án. MTI/Soós Lajos
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, Orbán Viktor szerda délelőtt kormányülést tartott. Ez pedig azt is jelentheti, hogy újabb fontos döntések születhettek, illetve az újságírók feltehetik a kérdéseiket.

Általában több mint két óra áll a rendelkezésükre ehhez, ami alatt az esetek többségében Gulyás Gergely miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő válaszol az újságírói kérdésekre a helyszínen. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Csütörtökön délelőtt 10 órától kezdődik az új Kormányinfó, amiről Szentkirályi is beszámolt. „Holnap 10:00-kor Kormányinfó. Élőben követhető az M1-en és Magyarország Kormánya Facebook-oldalán.” – írta a hivatalos bejegyzésében a kormányszóvivő.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a választók arcába hazudott

Szentkirályi úgy érzi, Karácsony gyakorlatilag a választók arcába hazudott, és nem érdemel több esélyt Budapest élén.