Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,76 Ft
Euró
387,45 Ft
Font
451,52 Ft
Bitcoin
66,447 $

Tíz másodperc alatt négyszer lépte át a záróvonalat, aztán történt valami váratlan

„Becsületből” még kétszer megtette.

...svg content...Fotó: Stop Cham
Európa

Bense Róbert

Szerkesztő

A lengyel Halálos Iramban rajongói klub tagjai azóta is állva tapsolnak az ismeretlen hős tettei előtt tisztelegve. Persze tegyük azért hozzá, hogy az előtte haladó sem volt éppen szent.

Ugyanis mindketten a buszsávban haladtak, ami már eleve szabálytalan. Csakhogy a puttonyos autó sofőrje úgy gondolta, hogy neki sietősebb, ezért aztán vad szlalomozásba kezdett. Soron kívül Üvegszilánkok voltak a gyermekek ebédjében az iregszemcsei általános iskolában, többen megsérültek

Az előtte haladó pedig teljességgel partner volt a hülyeségben, ezért ő is átlépte a záróvonalat, hogy még véletlenül se tudjon kibújni mellette a Fiat Panda sofőrje.

A felek szerencsére elunták a fogócskát, a Fiat vezetője pedig úgy döntött, hogy egy huszárvágással inkább kimegy a belső sávba, hogy aztán visszatérjen ősellensége elé, fékezésre kényszerítve azt – természetesen a záróvonalak ezúttal is csak dísznek voltak.

A legszebb az egészben, hogy az űzött fél annyira el volt foglalva kettejük csatájával, hogy még a piroson is átcsúszott, egyenesen a zebrára. Pazar jelenet volt, jogsit lehet is leadni.

Azahriah: Magyar Péter egyszerre kritizálja a Fideszt és a DK-t, ilyen még nem volt

Az egyik legnépszerűbb hazai előadó egy podcastben osztotta meg véleményét Magyar Péter kapcsán.

Fico elleni merénylet: a belügyminiszter nem mond le, vizsgálat indult a testőrök ellen

A szlovák belügyminiszter nem érzi szükségét annak, hogy lemondjon tisztségéről, eközben vizsgálat indult a miniszterelnök testőrei, illetve a merénylőről kiszivárgott videó kapcsán is.