Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,32 Ft
Euró
388,43 Ft
Font
451,59 Ft
Bitcoin
61,737 $

Sztárban Sztár: Valkusz Milán nincs jól

Valkusz Milán elismerte, nincs jól, és erről nagyon őszintén beszélt a Sztárban Sztár elődöntőjét követően.

Fotó: Valkusz Milán, a ValMar együttes tagja a 65 éves Ötöslottó születésnapját ünneplő szuperkoncerten a Puskás Aréna Szoborparkban 2022. október 1-jén. MTI/Lakatos Péter
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Valkusz Milán már ott van a Sztárban Sztár döntőjében, de készen állt arra, hogy feladja a versenyt. Ennek egyszerű oka volt, Trap Kapitányt akarta maga helyett a fináléban látni, és az élő adás alatt kérdezte meg Tillát, nem lehetne-e, hogy átadja a helyét.

Ez nem lehetséges, hiszen rengetegen szavaztak Milánra, és számítanak rá a döntőben. Sírva vette tudomásul a végeredményt, és Trap Kapitány elárulta, a Valmar énekese elmondta neki, miért akarta ezt. Soron kívül Az inflációra hivatkozva többször is árat emelhetnek a bankok

Milán úgy fogalmazott, nincs jól, ami leginkább a saját vívódásáról szól, miközben Bon Joviként nem kevés kritikát kapott. „Nem vagyok jól, tényleg. Magam vívódása volt, és magambeli szubjektív nézetekből adódóan egy döntés. Vagyis megkérdeztem legalább, hogy lehet-e ilyet csinálni.” – idézte Milánt a Bors.

Azt mondja, soha ezelőtt nem fordult vele hasonló, ugyanakkor tisztázta, ez nem mártírkodás és önsajnálat a részéről. Sőt, kihangsúlyozta, nem ő az, akinek tovább kellett volna jutnia, és ez fájó számára.

„Egyszerűen tudtam, amikor álltunk ketten, hogy hát itt nem a Tibi jut tovább, akkor nem tudom, mi történik, mert az lehetetlen…” Kevesen tudják, de Tibi jelenleg nem léphet fel, mert a beatbox miatt szétment a szíve, a hasfala.

A robothernyó felülírhatja az eddigi fejlesztéseket, minden eddiginél sokrétűbb a tudása

A moduláris robot a jövő egyik legígéretesebb megoldása lehet, és már most rengeteget tud.

Szentkirályi Alexandra szemetet cipelt Budapesten, elege van Karácsony Gergely munkájából

Szentkirályi Alexandra Budapest köztisztaságával sem elégedett, többek között ezen is változtatna, ha megkapná a lehetőséget a főváros irányítására.