Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Eltűnt egy 69 éves pécsi nő, a rendőrség a lakosság segítségét kéri felkutatásában

A 69 éves nő hétfő délután 3 óra környékén hagyta el otthonát, ám azóta sem adott magáról életjelet.

Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu felhívása szerint pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 69 éves nő eltűnése kapcsán. A Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Berdó Ferencné ügyében.

A nő 2023. április 3-án 3 óra körül Pécs, Tildy Zoltán utcai otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Berdó Ferencné körülbelül 160-165 centiméter magas, normál testalkatú, szeme barna, haja jelenleg rövid, ősz. Vélhetően egy fehér járóbot van nála.

Fotó policehu

Utolsó ismert ruházata: világoskék kardigán, fehér póló, fehér, világos színű nadrág és nyári, „bebújós” cipő. Iratai valószínűleg nála vannak, egy fekete, nagyméretű pénztárcában.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki a képen látható nőt felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.