Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,185 $

Kigyulladt egy családi ház Szentendrén, egy idős nő életét vesztette (fotók)

A tűzoltók hét járművel vonultak ki a lángba borult családi házhoz, az oltási munkálatok közben azonban egy idős nő holttestét találták meg az épületben.

...svg content...Fotó: Unsplash/Nejc Soklič A kép illusztráció.
Baleset

Borbély Fanni

Szerkesztő

Újabb tragikus tűzeset történt, ezúttal Szentendrén. A katasztrófavédelem beszámolója szerint hétfőn késő délelőtt érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint kigyulladt egy családi ház Szentendrén, a Damjanich utcában, és egy ember az épületben rekedt.

Hét járművel huszonkét tűzoltó vonult a százötven négyzetméteres ikerházhoz, ahol egy nyolcvan négyzetméteres ingatlan teteje égett. A tűz a tetőtérből a lakórészre és egy kerti pavilonra is átterjedt. Soron kívül Szia, Orbán Viktor! Ki a kedvenc mesehősöd?

A tűzoltók az oltási munkálatok közben egy idős nő holttestét találták meg az épületben. Az egységek megakadályozták, hogy a lángok átterjedjenek az ikerház másik részére, így az lakható maradt. Az egységek a tüzet háromnegyed óra alatt eloltották. A tűzzel érintett házrész két lakója átmenetileg rokonokhoz költözött.

Fotók: katasztrófavédelem

A bejelentés szerint a tüzet dohányzás okozta, azonban a pontos keletkezési körülményeket a tűzvizsgálat eljárás fogja feltárni.

A katasztrófavédelem jelentésében hangsúlyozta, azokban az otthonokban, ahol van füstérzékelő, már a tűz keletkezésekor reagálni lehet, van idő a lángokat megfékezni, vagy kimenekülni és értesíteni a tűzoltókat.

Guardiola magára vállalta a Manchester United elleni Fa-kupa vereséget

A Manchester City edzője szerint neki köszönhető az, hogy a Manchester United nyerte meg az FA-kupát.