Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,27 Ft
Euró
385,44 Ft
Font
449,32 Ft
Bitcoin
65,840 $

Sztárban Sztár: vajon mit mondott Valkusz Milán Trap Kapitánynak?

Valkusz Milán megható módon igyekezett döntőbe juttatni Trap Kapitányt a Sztárban Sztárban, de nem járt sikerrel.

...svg content...Fotó: Instagram/Till Attila
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A vasárnapi végeredmény abból a szempontból nem okozott meglepetést, hogy Trap Kapitány esett ki, mert korábban sem kapott annyi szavazatot, amennyit megérdemelt volna. Most nem mentette meg a zsűri, és végül kiesett, nem alakulhat át többé, legalábbis a versenyben.

Valkusz Milán rosszul fogadta a végeredményt, hogy ő jutott tovább, és megkérdezte, átadhatja-e a helyét. Könnyekben tört ki, rendkívül fair volt, amit tett, még akkor is, ha erre senki sem gondolt előzetesen. Soron kívül Magyar Péter márciusban távozott a Hodler Alapkezelőtől is

Természetesen Tibinek is jól esett Milán felajánlása, ami teljesen őszinte volt. Megható pillanatok voltak, de az egész adást körüllengte valamiféle egyediség, minden percét élveztük, és már csak a döntő van hátra.

Trap Kapitány sokat nem aludt, mert körülbelül éjjel 3 órakor feküdt le, majd nem sokkal később már a Mokka stúdiójában volt vendég hétfő reggel. Tilla szintén, és a TV2 sztárja gyorsan készített is egy interjút a Sztárban Sztár elődöntősével.

Természetesen szóba került Milán felajánlása, ami kapcsán Tibi elárulta, hogy a Valmar sztárja elmondta neki, miért érezte magát ilyen rosszul. Mivel erről csak neki beszélt akkor, inkább nem szeretné megosztani mindezt a nagyvilággal.

Tilla egyetértett ezzel, így egyelőre nem tudhatjuk, miért esett olyan különösen rosszul Milánnak a végeredmény. Egyáltalán nem lepte meg a kiesése, szerinte a korábbi statisztikákból sejteni lehetett, hogy mi fog történni.

Vitézy Dávid keményen üzent: Karácsony Gergely megfutamodott

Vitézy Dávid, úgy érzi, Karácsony Gergely megfutamodott az ATV főpolgármester-jelölti vitájától szerdán.