Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,94 Ft
Euró
386,05 Ft
Font
450,08 Ft
Bitcoin
66,196 $

Illegális határátlépés során veszhetett a Tiszába egy 23 éves férfi

A tragikus eset Kárpátalján, Visknél történt.

...svg content...MTI/Rosta Tibor/a kép illusztráció
Európa

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

A Kárpáti Igaz Szó március 14-én számolt be arról, hogy két férfi egy felfújható csónak segítségével tervezett a határ magyar oldalára jutni, ám a határőrök felfigyeltek rájuk, ami miatt az egyik menekülő vízbe ugrott.

A hatóságok ezt követően hiába vizsgálták át Újlaktól Mezőváriig a Tisza mintegy 20 kilométeres szakaszát, nem bukkantak a férfi nyomára, akinek a gyors sodrás miatt nem volt esélye a túlélésre. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros veresége a Paks ellen a Magyar Kupa döntőjében

Három nappal később függesztették fel az eltűnt keresését, feltehetően a 23 éves férfit találták meg április 2-án Visknél, ahol egy holttestet húztak ki a Tiszából a tűzoltóság munkatársai.

A férfi társa, akit a határrendészek elfogtak, elmondta, hogy az átkelés megtervezését egy embercsempész „segítette”, aki 3,5 ezer dollárért cserébe adott telefonos instrukciókat, valamint tőle kapták a csónakot is.

Az esetet a helyi rendőrség vizsgálja, további információkat egyelőre nem közöltek az ügyről, így arról sem, hogy sikerült-e az embercsempészek nyomára bukkanni.

Új hírek jelentek meg Robert Fico állapotáról a merénylet után

Nagy valószínűség szerint életben maradt a szlovák miniszterelnök, annak ellenére, hogy közvetlen közelről öt lövést adtak le rá.