Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,895 $

Sztárban Sztár: Valkusz Milán nagyot rappelt, őrületes bulit csinált (videó)

Valkusz Milán első elődöntős produkciója sok kritikát kapott, Tóth Andi igyekezett megvédeni a Valmar sztárját, akinek azonban volt még egy lehetősége az este folyamán.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Valkusz Milán nem keveset kockáztatott azzal, hogy az általa választott előadó Bon Jovi volt. A legendának olyan hangszíne van, amit rettentő nehéz utánozni, még a legkiválóbb énekeseknek is.

Valóban nem egyszerű, de Milán úgy volt vele, hogy inkább kockáztat, nem akart biztonsági megoldást. Végül sok kritikát kapott, Papp Szabi másodperceken át fogalmazta meg, miért nem volt ez most annyira jó produkció. Soron kívül Folytatódik az F1-es Monacói Nagydíj, kövesd élőben

A kisebb pontok sem maradhattak el emiatt, és látszott Milánon, hogy kissé csalódott, mert mindig a maximumra törekszik. Jó hírt jelentett számára, hogy volt még egy második dal is, amivel javíthatott.

Milán kisebb kihagyás után megint nőnek öltözött, és Salt N Pepa énekesnőjének bőrébe bújt. Nagyobbat ment, és nem is kicsivel, az este egyik legnagyobb buliját hozta össze, nem kevesen állhattak fel egy kicsit rázni a televízió előtt.

A kritikák most sem maradtak el, többen hiányolták a csajos mozgást, Papp Szabi 8 pontot adott, míg a többiek mind 9-et. Ezek után már csak a nézőkön múlott, mi lesz Milán sorsa a folytatásban.

Több mint 300 embert temetett maga alá a föld Pápua Új-Guineában

Újabb természeti katasztrófa történt, ezúttal Pápua Új-Guineában, aminek következtében több mint 300 embert temetett maga alá a föld.

Dobrev Klárának nagyon ízlett a kőbányai kürtőskalács

A DK vezetője nagyon hálás volt azért, hogy szeretettel fogadták Kőbányán a választások előtt, ami a párt számára különösen nagy fontossággal bír.